Informasjon

Generell informasjon

Her vil vi gi dere en del informasjon som kan være nyttig under oppholdet.

Røyking
Røyking er ikke tillatt innendørs i noen av bygningene til Skottevik Feriesenter.

Porten lukker
I høysesongen (17.6.-8.8.) er porten ved inngangen stengt mellom kl. 23:00 og 08:00. Ved akutte tilfeller kan du ringe vår vaktelefon 37 26 90 30. Bomkort må benyttes for å komme inn og ut. Hver gjest får tildelt et kort med bomtilgang. Det betyr at det per boenhet kun er tillatt med 1 bil på plassen i sesongen.

Ro og orden
Skottevik Feriesenter er et populært feriesenter for barnefamilier. Vi ber derfor alle våre gjester om å ta hensyn til sine ferierende „naboer“.

Trådløst Internett
Store deler av området vårt er dekket av trådløst Internett og er gratis til alle våre gjester.

Ansvar under oppholdet
Leietaker plikter å behandle utleieenheten, inventaret og utstyr som er tilknyttet til enheten på en slik måte at ingen skade eller unødig slitasje oppstår. Leietaker er erstatningspliktig overfor utleier for tap og skade som påføres bygning eller inventar.

Barneseng/Reiseseng
Våre barnesenger er beregnet for barn opptil 2 år. Barnesengen er av type reiseseng. Det betyr dere må selv ha med dyne og pute. Reisesengen har kun en enkel madrass, ønsker dere bedre madrass utover dette, må det også medbringes.

Søppel
Skottevik Feriesenter er svært opptatt av at det skal se hyggelig og pent ut på området.
Like i nærheten av der du bor finner du søppeldunker. Disse dunkene vil bli tømt 2 ganger daglig (for- og ettermiddag).

Rengjøring
Det er obligatorisk med kjøp av sluttrengjøring ved opphold i våre hytter/leiligheter.

«Forlat stedet slik du ønsker å komme til det selv.” Ved avreise skal bostedet rengjøres. Gulver skal være vasket. Komfyr og kjøleskap skal være rengjort. Alle kopper og kar skal være vasket opp og satt på plass i skuffer og skap. Eventuelt knust porselen/glass betales i resepsjonen. Det finnes bøtte, vaskekost, støvsuger og feiekost i leiligheten/hytten, alt annet vaskeutstyr og vaskemidler må tas med selv.

Hundehold
Hvis hund medbringes, skal hunden være i bur innendørs. Boenheten skal gjøres spesielt rent etter oppholdet, det vil være obligatorisk med utvask. Generell båndtvang gjelder på hele området.

Innsjekk
Tidspunkt for innsjekk er som hovedregel mellom kl. 16:00-23:00.

Avreise
Vi ber om at leiligheten og hytten er rengjort og forlatt til kl.12.00 på avreisedag.

Avbestilling
Gjesten har rett til å avbestille før ankomstdagen.
Vi understreker at alle avbestillinger må skje direkte til Skottevik Feriesenter AS.

Gjester som avbestiller tidligere enn 30 dager før ankomst, får tilbakebetalt det innbetalte beløp i sin helhet med fradrag for et administrasjonsgebyr på kr 250,- pr. boenhet/plass.
Ved avbestilling senere enn 30-11 dager før ankomst refunderes 70% av beløpet.
Ved avbestilling senere enn 10-0 dager før ankomst må gjesten betale oppholdet i sin helhet.

Skottevik Feriesenter forbeholder seg retten til å annullere enhver booking som er foretatt, og anser en booking for annullert såfremt en mail er sendt til gjesten på mailadressen angitt ved opprettelse. Skottevik Feriesenter bestreber seg på å levere hva gjesten ønsker, men forbeholder seg retten til å endre enhver booking foretatt av en bestemt boenhet/plass til en boenhet/plass av tilsvarende standard, uten at bookingen dermed kan betraktes som ugyldig.

Viktige telefonnummer
Politi 112
Brann 110
Ambulanse 113

Vi tar forbehold om trykkfeil og/eller endringer i det norske avgiftssystem.

Håper dere får et hyggelig opphold hos oss!


Del