Informasjon

Generell informasjon

Her vil vi gi dere en del informasjon som kan være nyttig under oppholdet.

Røyking
Røyking er ikke tillatt innendørs i noen av bygningene til Skottevik Feriesenter.

Porten lukker
I høysesongen (19.6.-3.8.) er porten ved inngangen stengt mellom kl. 23:00 og 08:00. Ved akutte tilfeller kan du ringe vår vaktelefon 37 26 90 30. Bomkort må benyttes for å komme inn og ut. Hver gjest får tildelt et kort med bomtilgang. Det betyr at det per boenhet kun er tillatt med 1 bil på plassen i sesongen.

Ro og orden
Skottevik Feriesenter er et populært feriesenter for barnefamilier. Vi ber derfor alle våre gjester om å ta hensyn til sine ferierende „naboer“.

Trådløst Internett
Store deler av området vårt er dekket av trådløst Internett og er gratis til alle våre gjester.

Ansvar under oppholdet
Leietaker plikter å behandle utleieenheten, inventaret og utstyr som er tilknyttet til enheten på en slik måte at ingen skade eller unødig slitasje oppstår. Leietaker er erstatningspliktig overfor utleier for tap og skade som påføres bygning eller inventar.

Barneseng/Reiseseng
Våre barnesenger er beregnet for barn opptil 2 år. Barnesengen er av type reiseseng. Det betyr dere må selv ha med dyne og pute. Reisesengen har kun en enkel madrass, ønsker dere bedre madrass utover dette, må det også medbringes.

Søppel
Skottevik Feriesenter er svært opptatt av at det skal se hyggelig og pent ut på området.
Like i nærheten av der du bor finner du søppeldunker. Disse dunkene vil bli tømt 2 ganger daglig (for- og ettermiddag).

Rengjøring
På grunn av covid-19 er det obligatorisk med kjøp av sluttrengjøring ved opphold i våre hytter/leiligheter denne sesongen.

«Forlat stedet slik du ønsker å komme til det selv.” Ved avreise skal bostedet rengjøres. Gulver skal være vasket. Komfyr og kjøleskap skal være rengjort. Alle kopper og kar skal være vasket opp og satt på plass i skuffer og skap. Eventuelt knust porselen/glass betales i resepsjonen. Det finnes bøtte, vaskekost, støvsuger og feiekost i leiligheten/hytten, alt annet vaskeutstyr og vaskemidler må tas med selv. Dersom dere ønsker sluttrengjøring og ikke allerede har bestilt, ta kontakt med resepsjonen snarest og senest 48 timer før avreise. For priser se prislisten.

Hundehold
Hvis hund medbringes, skal hunden være i bur innendørs. Boenheten skal gjøres spesielt rent etter oppholdet, det vil være obligatorisk med utvask. Generell båndtvang gjelder på hele området.

Avreise
Vi ber om at leiligheten og hytten er rengjort og forlatt til kl.12.00 på avreisedag.

Vi tar forbehold om trykkfeil og/eller endringer idet norske avgiftssystem.

Viktige telefonnummer
Politi 112
Brann 110
Ambulanse 113

Håper dere får et hyggelig opphold hos oss.


Del