Dykking

Dykkersenter

Havet utenfor Skottevik innbyr til mange særdeles flotte dykkeopplevelser. Det finnes ulike vrak langs kysten, noen i svært god forfatning.

Naturen er suveren. Med golfstrømmen som sirkulerer rett utenfor vår kyst, får vi en utskifting og tilføring av temperert vann. Det gjør at vi har et rikt dyre- og planteliv. Et eldorado for UW-foto! Vanntemperaturen varierer med årstiden.

Dette kan oppleves rett fra vår egen bryggekant – hvor tilgjengeligheten er lett. Sikten er normalt meget bra. Normalt mellom 12 – 20 m, men vi har også noen gode dager med sikt oppimot 30 – 35m. Vi har også utviklet handicap – program hvor folk med handikap har mulighet for å oppleve verden under vann. Eget program også for ledsager.

Det ikke tillatt å bruke egen kompressor på vårt område av hensyn til forstyrrelsene dette kan medføre for våre øvrige feriegjester.  Vi har egne tørkerom med skyllemuligheter på utsiden samt luftfylling til 200 og 300 bar. All bruk av våre fasiliteter for dykking må avtales på forhånd og kan medføre ekstra kostnader i hht. priser for disse tjenester.