Om oss

Velkommen til Skottevik Feriesenter

Sørlandsidyll i havgapet. Stort feriesenter med alle fasiliteter som står til din disposisjon

Skottevik Feriesenter ligger sentralt plassert midt i Sørlandets vakre skjærgård med gamle seilskutehavner som Brekkestø, Åkerøya og Gamle Hellesund som våre nærmeste naboer. Kristiansand by, IKEA, Dyreparken og Lillesand er en kort kjøretur unna. Skottevik Feriesenter er et eldorado for fiskere, dykkere og familier som søker en fredelig oase ved havet

Vi ligger i kyststripa som kalles Blindleia og i et sørlandsmiljø av de sjeldne, med gamle uthavner og sørlandsperler på rekke og rad. Skottevik Feriesenter har 3 km lang strandlinje med koselige små og lune bukter, hvite sandstrender og svaberg som byr på gode muligheter til fritidsaktiviteter, både fra land og fra båt.

En populær aktivitet for barna er sandkrabbefangst. Vi har lekeplass med hoppepute, sandkasse og lekeapparater. Minigolf, beachvolley, kunstgressbane, oppvarmet utendørs svømmebasseng, kanoer og robåter er andre ting vi tilbyr våre gjester. Fiskemulighetene, både fra land og fra båt, er meget gode.

Skottevik Feriesenter har forskjellige boenheter og campingen åpent fra 1.mai- 30.september. Vi tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter: ferieleiligheter, hytter, campinghytter og trivelig campingplass i unik beliggenhet. Alle våre hytter, campinghytter og leiligheter er utstyrt med TV, dyner og puter, kjøkkenutstyr, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap. De fleste leiligheter har komfyr, fryser og oppvaskmaskin.

Bomkortet benyttes til en hver tid for å komme inn og ut. Bommen er stengt mellom 23.00 – 08.00. Det er da ikke tillatt å kjøre inn eller ut av området (unntak: for utrykningskjøretøy). Hver gjest får tildelt et kort med bomtilgang. Det betyr at det per boenhet kun er tillatt med 1 bil på plassen i sesongen.

 

Ta kontakt for å få informasjon om ledig kapasitet.                                                                          Telefon: 37 26 90 30. Mail: post@skottevik.no

 

Velkommen til Skottevik Feriesenter, sommeridyll i havgapet!


Del