Leirskolen

Skottevik Maritime Leirskole

Leirskolen starter opp i april og går fram til midten av juni - for så å starte opp igjen i midten av august og varer ut i oktober.

Den 3 km lange strandlinjen fordeler seg på mange koselige, små, lune bukter med hvite sandstrender. Vekslingen mellom sandstrender og svaberg byr på gode muligheter til fritidsaktiviteter innimellom undervisningen om torsk og makrell, krabbe og hummer, tang og tare. Fiskemulighetene, både fra land og fra båt, er meget gode.

 

Tidsskjema:

  • Bestilling. Må gjerne skje flere år i forveien for å være sikker på at det er plass.
  • Når bestillingen er gjort må refusjons- og bestillingsskjemaet sendes til oss. Først da er bestillingen i boks.
  • Senest 30 dager før ankomst må navneliste og matskjema på hver enkelt elev sendes til oss.
  • Ring oss om dere lurer på noe ang leirskoleoppholdet.

 

Tilbud til våre leirskolegjester:

Sammen med Foto Norden AS produseres det nå flotte fotodagbøker for hver uke. Alle klasser og elever/foresatte skal få tilbud om album fra sin uke.

Skottevik Maritime Leirskole benytter bilder aktivt for å bevare og forsterke inntrykkene elevene får på leirskolen. Vi syns Fovea gjør dette på en flott måte, og elevene får et minne for livet. Læreren vil få utdelt et digitalkamera på første dagen og vil få i oppgave å ta masse bilder gjennom uka. Disse vil bli utgangspunktet for en leirskoledagbok. Alle elever vil få tilbud, hjem i postkassa, om å kjøpe denne om de ønsker (kr 359,-inkl.porto). Ingen ekstra jobb for skolene!

Foto Norden AS ringer skolen direkte i forkant og får oppdaterte adresselister.

 


Del