Campingplassen

Et hav av muligheter

Skottevik er en idyllisk campingplass på Sørlandet. Ikke langt til Lillesand, Kristiansand eller Dyreparken. Perfekt for barnefamilier. Bo på vår camping i campingvogn eller telt. Eller book deg inn i en av våre hytter eller leiligheter – her er noe for alle.

Campingplassene er fordelt på flere felter adskilt av grønne hekker. Plassen er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på strøm på de fleste plassene. Campingplassen ligger i umiddelbar nærhet til sjøen og Skottevik sine fasiliteter.

På enkelte av våre bobilplasser er underlaget asfalt/ kunstgress og det vil derfor ikke være mulig med telt/kombicamp på disse plassene.

Forhåndsreservering  Våre gjester kan forhåndsreservere plass til campingvogn i vår høysesong. Minimum 4 døgn, forhåndsinnbetaling. Kontakte oss på epost eller telefon.

Forhåndsreservasjon av teltplass er ikke mulig.

Utsjekk senest kl 12.00.

Til informasjon er det ingen refundering av penger dersom man velger å dra før tiden. Alle våre gjester kan booke en natt om gangen og forlenge oppholdet en natt om gangen før kl. 12 neste dag.

ÅPNINGSTIDER

Lavsesong 01.05 – 14.06.2023

Lavsesong 05.08 – 01.09.2023 

Døgnpris lavsesong:

Bobil/ campingvogn/ telt inkl. strøm kr 475,-

Høysesong 14.06 – 05.08

I høysesongen har vi betjent resepsjon mellom kl 08.00 og 23.00.

Døgnpris campingvogn/ bobil, max 9,0m: kr 595,- inkl. strøm
Døgnpris campingvogn/ bobil, forhåndsreservering max 9,0 m: kr 640,- inkl. strøm, minimum 4 døgn.    Døgnpris telt max 10 kvm, kr 470,- Telt max 10-15 kvm, kr 595,-  Prisene er inkl. strøm.

Størrelsen på vogn/bobil/telt skal inkludere drag og ekstrautstyr som for eksempel sykkelstativ, barduner etc. Enheten må ikke overskride max størrelsen.

Info

Bomkortet benyttes til en hver tid for å komme inn og ut. Bommen er stengt mellom 23.00 – 08.00. Det er da ikke tillatt å kjøre inn på området. Unntak: for brann, politi og sykebil. Hver gjest får tildelt et kort med bomtilgang. Det betyr at det kun er tillatt med en bil pr enhet på campingplassen.

Vi har to sanitæranlegg på området som har god kapasitet på dusjer og toaletter. Sanitæranleggene inneholder også turistkjøkken, og det er to tømmestasjoner for campingvogntoaletter.
Skottevik Feriesenter legger vekt på å være familievennlig, og campingplassen har en fin tilrettelagt lekeplass for små og store barn.

Til informasjon er det ingen refundering av penger dersom man velger å dra før tiden. Alle våre gjester kan booke en natt om gangen og forlenge oppholdet en natt om gangen før kl. 12 neste dag.

Alle våre priser er dynamiske og styres etter etterspørsel og tidspunkt for bestilling.

Vi er medlem i NHO Reiseliv.

 

 


Del

Galleri