Campingplassen vår

4 stjerners campingplass

Skottevik er en 4 stjerners campingplass på Sørlandet. Ikke langt til verken Lillesand, Kristiansand eller Dyreparken. Perfekt for barnefamilier. Bo på vår camping i campingvogn eller telt. Eller book deg inn i en av våre hytter eller leiligheter – her er noe for alle.

Campingplassene er fordelt på flere felter adskilt av grønne hekker. Plassen er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på strøm på de fleste plassene. Campingplassen ligger i umiddelbar nærhet til sjøen og Skottevik sine fasiliteter.

Vi har et felt der våre gjester kan forhåndsreservere plass til campingvogn i vår høysesong . Minimum 4 døgn, forhåndsinnbetaling. Kontakte oss på epost eller telefon.

Utsjekk senest kl 12.00

ÅPNINGSTIDER
I høysesongen har vi betjent resepsjon mellom kl 08.00 og 23.00.

Lavsesong 01.04 – 21.06 – 04.08 – 31.09
Bobil/ campingvogn/telt inkl. strøm 295,- (max 4 personer – utover dette kr. 50 per person)
Pris på overnatting i båt per. døgn 250,-

Høysesong 21.06 – 04.08
Bobil/ campingvogn/ lavo / stort telt inkl. strøm 475,- (max 6 personer – utover dette kr. 50 per person)
Telt 350,-. Strøm 50,-
Pris på overnatting i båt per. døgn 250,-

Bomkortet benyttes til en hver tid for å komme inn og ut. Bommen er stengt mellom 23.00 – 08.00. Det er da ikke tillatt å kjøre inn eller ut av leiren. (Unntak: for brann, politi og sykebil) Hver gjest får tildelt et kort med bomtilgang. Det betyr at det pr campingvogn er kun 1 bil tillatt på campingplassen i sesongen.

Vi har to sanitæranlegg på området som har god kapasitet på dusjer og toaletter. Sanitæranleggene inneholder også turistkjøkken, og det er to tømmestasjoner for campingvogntoaletter. For de som måtte ønske det, kan vi tilby leie av eget bad under oppholdet.
Skottevik Feriesenter legger vekt på å være familievennlig, og campingplassen har en flott tilrettelagt lekeplass for små og store barn.

Vi er medlem i NHO Reiseliv.

camping-card

Camping Card Scandinavia

Du kan få kjøpt Camping Card Scandinavia og gyldighetsmerket (kr 130,-) hos oss. Campingkortet kan også bestilles på NHOs nettside: www.camping.no

Camping Card Scandinavia aksepteres i ytterligere 18 europeiske land: Danmark, Finland, Sverige, Belgia, England, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Kroatia, Luxemburg, Nederland, Portugal, Slovenia, Spania, Sveits, Tyskland og Ungarn.

 


Del

Galleri