Aktivitetsmeny

Aktivitetsmeny

Skottevik Feriesenter  
Feriesenter som ligger ytterst i havgapet i Lillesand kommune. Naturen og området innbyr både til rekreasjon og aktiviteter.

Våre samarbeidspartnere kan tilby mange og spennende aktiviteter for grupper og lag; blant annet rappellering, klippeklatring, linedance m.m. Vi jobber sammen med profesjonelle samarbeidspartnere.

Vi gjør oppmerksom på at noen aktiviteter må tilpasses årstiden.

 

FJELLKLATRING
Varighet: 2-5 timer min.
Antall personer: min. 8; maks. 35
Klatring og rappellering er en fin mulighet å bryte egne grenser. Fra Skottevik tar det ca. 35 min. å kjøre til forskjellige klatreplasser hvor det er glimrende muligheter for klatring og rappellering.

 

RAFTING
Varighet: ca. 5-6 timer
Antall personer: 10- 70
Beskrivelse: Rafting er en morsom og spennende aktivitet som byr på adrenalin og litt ufarlig smerte. Fysisk aktivitet med sikkerhet i første rekke.

Kvalifiserte guider ledsager alle (også barn, eldre eller funksjonshemmende) gjennom de brusende vannmassene. Man kan med lagånd lære å takle strømningene. Det er alltid med en guide i hver båt samt en sikkerhetsguide som er ved siden eller i kajakk. En guide øver med grupper på 6 – 8 personer – kommandoord og teknikk i rolig farvann. Hver deltaker går gjennom en svømmetest før vi rafter ned de forskjellige strykene.

Sikkerhet har alltid høyeste prioritet.Det brukes kun erfarne, utdannede instruktører og det beste utstyr.

 

PRØVEDYKK
Varighet: ca. 1. time
Antall personer: min. 8 personer
Beskrivelse: Skottevik FerieSenter har dykkersenter med erfarne instruktører. Her kan du og kollegene dine forsøke å puste under vann. Ypperlig som smakebit på dykking. Dersom dette gir mersmak kan vi selvsagt også tilby kurs med dykkersertifikat som resultat.

Aldergrense for prøvedykk er 10 år.Ved prøvedykk trenger vi 5 påmeldinger.

 

LINEDANCE
Varighet: Fra 1,5 time
Antall personer: Min. 10 (for å ha det gøy)
Pris: Etter avtale

Vi kan arrangere linedance-kurs for grupper. Kurset varer 1, 5 timer og pris etter avtale. Her kan alle få litt bevegelse i kroppen. En morsom og litt annerledes aktivitet. Dansekoreografiene/ beskrivelsene og lister med navn på musikk og navn på låtskriver følger med alle kursene.

 

1. Team- buildingskurs for bedrifter
«Ta steget sammen på dansegulvet – lær å ta steget sammen som team og overfor kunder» Handler om å stå fram og prestere alene, men samtidig med den tryggheten som finnes i et team, da alle må gjøre sin «del » for at teamet skal fungere som et godt «total- produkt» utad overfor kunden.

 

2. Tema- aften, med lynkurs i følgende sjangere: (firma og privatpersoner)
Linedance vals – Linedance country – Linedance Latino (cha-cha, mambo, samba, rumba) – Linedance charleston – Linedance pardans – Linedance pop/moderne. –  Linedance mix (forskjellige sjangre)

Disse kursene kan lages som tema-pakke i kombinasjon med helaften med dans & middag f.eks at gjestene/deltagerne kler seg ut i Cowboy eller Charleston kostymer, etter valgt sjanger.

 

Det er ikke tillatt å nyte eller være beruset av alkohol under aktivitetene.

 


Del