Dykkesenteret

Dykkersenteret

I regi av vår samarbeidspartner A Dykk Kristiansand AS holder vi åpent på forespørsel om dykkerpakker fra april til oktober(ikke juli).

Basen vår med omkledningsrom og fylling ligger noen få skritt fra bryggekanten. Her kan man enkelt hive seg ut i et beskyttet vann og oppleve et rikt undervannsliv med sandbunn og dybder mellom 5 – 40 meter. Området er derfor et svært populært mål for blant annet nattdykking, og egner seg samtidig veldig godt til kursvirksomhet.

Det går båtturer med dykkeleder for dykking ute i den sørlandske skjærgård og til de forskjellige omkringliggende vrak. Etter check-in og en briefing kan dykkere individuelt planlegge og gjennomføre sine dykk.

Dykkersenteret tilbyr også guidede turer for dem som ønsker det. Vi har egne tørkerom med skyllemuligheter på utsiden samt luftfylling til 200 og 300 bar.

 

A Dykk tilbyr:
• Båtturer
• Dagsturer
• EANx Nitrox
• Discover Scuba
• Utstyrsservice og utleie ved A Dykk
• Dykkebutikk
• Utdanning fra PADI grunnkurs
(OWD) til instruktør (IDC)
• Overnatting
• Skreddersydde arrangement på forespørsel

 

Dykking fra land
Dykk fra land kan planlegges individuelt med din buddy. Selvfølgelig vil vi også kunne gi tips om interesante områder samt stille med guider eller dykke-buddy der det er ønskelig.

 

Dykking fra båt
Dykketurer er tilgjengelige to ganger om dagen med minimum 4 dykkere. Vår lokalkjente skipper tar oss til de beste dykkemål med hensyn til vær og vind, som vi ankommer etter en båttur mellom 5 og 40 minutter. Dagsturer til vrakene «Seattle» eller «Tom B» blir arrangert etter forespørsel. Vi kan love båtturer i nesten hvilke som helst værforhold.

Skottevik dykkesenter i regi av A Dykk Kristiansand AS tilbyr hele spekteret av PADI dykkerkurs fra nybegynnere til instruktør. Alle kurs inkluderer utstyrsleie og sertifiseringsavgifter. Skottevik Dykkersenter byr deg på komfortable og avslappende kursomgivelser.

På området er det ikke tillatt å bruke egen kompressor av hensyn til forstyrrelsene dette medfører for de øvrige feriegjestene. A Dykk har en fyllestasjon som dekker alle behov. For mer informasjon se LexowSafety AS – Din proff leverandør av dykke utstyr

 

Kontakt:
Tlf: +47 38 09 95 55/  +47 99 41 42 93,  A-Dykk Krs.

Tlf: +47 37 26 90 30 Skottevik Feriesenter (overnatting)

 

Kontaktperson: Tom Lundahl
E-post: tom@lexowsafety.no


Del